hi brendan, ik ontving deze e.mail over Villa Villa Nola domeinen. het klinkt alsof ze misschien willen het domein gebruiken, maar het zegt dat het eigendom is? door u, mij? Ik weet het niet. Het is aan jou om decifer als spam of wat. hoop dat alles goed is. Ik ben het opnemen van een nieuw album, ik schrijf meer binnenkort. stuur mijn vriendelijke groeten aan alle XXX XXXX :: Ramón ---------- Doorgestuurd bericht ---------- Van: Angela <info@ygnetwork.cn> Datum: 2010/7/5 Onderwerp: bericht van Intellectueel Eigendom-merknaam Naar: meagainbooking@gmail.com Beste Manager: Wij zijn een Network Service Company, die de domeinnaam registratie centrum in Shanghai, China. Op juli 3rd, 2010, Wij kregen Huatai Bedrijf de aanvraag dat zij de naam registreren "Villavillanola" als hun Internet-Merken-en "Villavillanola.cn", "villavillanola.com.cn" , "Villavillanola.asia" domain names enz. Het is China en ASIA domeinnaam names.But na controle vonden we de merknaam is gebruikt door uw bedrijf. Omdat de domeinnaam registrar in China, is het onze plicht om merken dat je, dus ik stuur u deze e-mail naar check.According aan de principe in China, uw bedrijf is de eigenaar van het handelsmerk, In onze auditing tijd kunnen we de domeinnamen veilig in de eerste plaats te houden voor je, maar onze controle periode is beperkt, als u bezwaar maakt de applicatie van derden deze domeinnamen en de noodzaak om het merk te beschermen in China en Azië door jezelf, laat de verantwoordelijke ambtenaar contact met ons op zo snel mogelijk te maken. Dank je wel! Vriendelijke groeten Angela Zhang Angela Zhang Registratie Department Manager 3002, Nanhai Building 854.Nandan Road Xuhui District, Shanghai Kantoor: +86 216296 2950 Fax: +86 216296 1557 E-mail: info@ygnetwork.cn web: http://ygnetwork.cn web: http://www.ygnetwork.cn























