• Store
  • News
  • About
  • Contact


  • Competition Among Men

     hej Brendan, Jeg har lige modtaget denne e.mail om Villa Villa Nola domæner.  det lyder måske de ønsker at bruge domænet, men den siger det er ejede?  af dig,? mig  jeg ikke kender.  det er op til dig at decifer som spam eller hvad.  Håber alt er godt.  Jeg er optagelsen af ​​et nyt album, vil jeg skrive mere snart.  sende min venlige hej til alle XXX XXXX:: Ramón ---------- Videresendt meddelelse ---------- From: Angela <info@ygnetwork.cn> Dato: 2010/7/5 Emne: Indkaldelse til Intellectual Property-varemærkenavn Til: meagainbooking@gmail.com Kære Manager: Vi er en netværkstjeneste Company, der er det domænenavn registrering center i Shanghai, Kina.  I juli, 3., 2010, modtog vi Huatai virksomhedens ansøgning, at de registrerer navnet "villavillanola" som deres Internet Trademark og "villavillanola.cn", "villavillanola.com.cn", "villavillanola.asia" domæne navne osv., Det er Kina og Asien domænenavn names.But efter revisionen fandt vi navnet været brugt af din virksomhed.  Som registrator af domænenavne i Kina, er det vores pligt at lægge mærke til dig, så jeg sender dig denne e-mail til check.According til princippet i Kina, din virksomhed er ejer af varemærket, I vores revision tid vi kan holde domænenavne sikkert for dig først, men vores revision periode er begrænset, hvis man objektet tredjeparten ansøgningen disse domænenavne og behovet for at beskytte mærket i Kina og Asien ved dig selv, så lad den ansvarlige officer kontakte os så hurtigt som muligt.  Tak!  Med venlig hilsen Angela Zhang Angela Zhang Registrering Afdelingsleder 3002, Nanhai Building 854.Nandan Road Xuhui District, Shanghai Office: +86 216296 2950 Fax: +86 216296 1557 E-mail: info@ygnetwork.cn web: http://ygnetwork.cn web : http://www.ygnetwork.cn 

    • Facebook
    • Twitter
    • email